echipa

ECHIPA

iulia ghiorghe

Iulia Ghiorghe a absolvit Facultatea de Arhitectura “Ion Mincu” din Bucuresti si Institutul Superior de Arhitectura Saint Luc de Wallonie , Belgia. Ulterior, lucreaza la firma Sigma Engineering, Novi Sad – Serbia, si mai tarziu la unul din prestigioasele birouri internationale AME Architecture, cu sediul principal la Nancy – Franta. In tara, incepe colaborari cu firme de arhitectura ca Forum Art, Square One, Lauster si Radu, Aact si Arxtudio, iar in 2007 pune bazele EDGE STUDIO. In cadrul biroului se realizeaza lucrari de arhitectura: locuinte individuale si ansambluri rezidentiale, birouri, reconversii foste spatii industriale, dotari sportive, renovari cat si lucrari de design interior.

raluca filip-criscota

A studiat la Facultatea Urbanism din cadrul Universitatii “Ion Mincu”. A lucrat din 2004 ca referent de specialitate pentru elaborarea planului de amenajare judeteana Alba si a planului de urbanism general Sinaia, iar ulterior ca urbanist pentru realizarea a numeroase planuri de urbanism zonale. In 2008 obtine dreptul de semnatura pentru documentatiile de urbanism categoriile: planuri de amenajarea teritoriului judetean, regional, interjudetean, frontalier, planuri urbanistice generale, zonale si de detaliu cat si pentru parti din documentatiile de urbanism si amenajarea teritoriului pentru protejarea si dezvolterea patrimoniului construit.

andrei margulescu

Andrei Margulescu si-a facut studiile de licenta la Facultatea de Arhitectura a Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” [UAUIM], Bucuresti, si la Ecole d’Architecture de Toulouse. Din 2011 este cadru didactic al Facultatii de Arhitectura UAUIM iar din 2012 se alatura echipei Edge Studio. In 2013 obtine un doctorat in arhitectura cu o cercetare efectuata la UAUIM Bucuresti si la Accademia di Belle Arti di Brera, Milano.

sorin bivolan

Sorin Bivolan (nascut in 1981) detine o Diploma de Master in Management Financiar si Piete Capital (2004 – 2008) – Academia de Studii Economice din Bucuresti si studii de Management Strategic si Organizational (2010 – 2011) – Universitatea din Amsterdam (UvA). Dupa ce a lucrat ca analist financiar in doua mari companii locale din domeniul aeronauticii si respectiv sistemelor de securitate, Sorin si-a inceput cariera in consultanta in anul 2006 in cadrul Larive Romania, companie romano-olandeza de consultanta si dezvoltari de afaceri. Este specializat in cercetari de piata, fuziuni si achizitii, proiecte de “partner search”, obtinerea de subventii / grant-uri pe baza Fondurilor Structurale si consultanta de management.

otilia sandu

Otilia a absolvit Facultatea de Arhitectura “Spiru Haret” din Bucuresti in anul 2015. In acelasi an, s-a alaturat echipei EDGE STUDIO fiind implicata in proiecte de la faza de concept pana la executia detaliilor

ecaterina marin

Ecaterina a absolvit Facultatea de Arhitectura “Ion Mincu” din Bucuresti in anul 2015. In anul 2016 s-a alaturat echipei EDGE STUDIO fiind implicata in proiecte de la faza de concept pana la executia detaliilor dar si in asistenta tehnica de santier